B2B – Produkter för kommersiell användning

företagsevent

De färdiga produkter man köper av oss på nätet får användas privat eller inom företaget – på fester och barnkalas, på after-work eller för alla kollegorna på företagets julfest.

Men man kan även licensiera våra produkter för kommersiell användning. Om man är ett hotell, en camping, ett eventföretag eller en leksaksbutik som vill göra ett event för sina gäster eller kunder. Det kan vara en cool mobilskattjakt för alla besökande barnfamiljer eller ett mordmysterium eller musikquiz!

Licensieringen av våra produkter är överkomlig i pris och anpassas efter hur många personer du kommer att genomföra det hela för, säsong osv – därför finns ingen prislista, utan vi försöker hitta den bästa lösningen för dig – vi vill ju så gärna att alla ska ha kul!

Vill du använda någon av våra produkter i kommersiellt syfte, kontakta oss för en offert på: b2b@miragomedia.com

Mobilskattjakter & mobilevents

Våra coola mobilskattjakter och mobilevents finns också färdiga för kommersiell användning där de fungerar lite annorlunda än de ”vanliga” mobilskattjakterna. I B2B-varianten kan du använda en skattjakt under längre tid och skicka iväg en grupp i taget, istället för att bara kunna genomföra ett event en gång med upp till 10 lag.

Läs mer om mobilskattjakter och mobilevent för B2B här>>