Mobilskattjakter & mobilevents för B2B

mobilskattjakt för hotell

Vill ni bjuda era gäster på kul underhållning, fixa ett coolt kundevent eller sälja en egen, kul mobiljakt? Att folk går med näsan i mobilen är numera inte ovanligt. Det kan vara kul att jaga små figurer men vore det inte ännu roligare för er att kunna erbjuda era kunder eller gäster ett unikt mobilevent?

Ett mobilevent kan användas till otaliga saker. Campingen kan erbjuda gästande familjer en spännande skattjakt att lösa. Hotellet kan erbjuda sina gäster en annorlunda stadsrundvandring. Leksaksbutiken kan bjuda kunderna på en spökjakt till Halloween. Glasskiosken kan sälja en rolig skattjakt för barnfamiljen, med en glass som belöning. Det stora företaget kan anordna ett event med frågor om verksamheten för sina medarbetare.

Våra mobilevent passar egentligen för alla som vill erbjuda något utöver det vanliga, t.ex eventföretag, hotell, campingar, turistbyråer, fritidsverksamheter eller butiker.

Färdiga mobilskattjakter

Flera av våra färdiga mobilskattjakter för barn finns också i en B2B variant. Här finns färdiga skattjakter med frågor och svar, men vi brandar det hela med din logo och en start och sluttext som passar ditt event.

Vi hjälper er också gärna med kreativa upplägg och idéer om hur ni kan använda mobilevents i er verksamhet. Vill ni testa ett eget event och se hur det fungerar, kontakta oss så skickar vi ett testevent!

Skattjakter finns t.ex med tema sommar, detektiv och halloween.

Skräddarsydda mobilevents

Vill ni ha ett helt eget innehåll i mobileventet, kanske en stadsrundtur med frågor om er stad eller är ni ett stort företag som vill göra ett event för personalen med frågor om er verksamhet? Då tar vi gärna fram ett helt skräddarsytt mobilevent för er! Kontakta oss för idéer, diskussion och offert! Ni når oss på telefon 040-35 48 35 och på e-mail: b2b@grapevine.nu.